Mari

Eskerud

  • Twitter Clean Grey
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram Clean Grey

Er du lei av all feilinformajsonen og personlig synsing rundt kosthold og helse på nettet? Da bør du følge med på min blogg! Egentlig er det internasjonal enighet om hva et sunt kosthold er, men det er fancy nye dietter og oppsiktsvekkende enkeltstudier som får spalteplass.  

 

Jeg er utdannet klinisk ernæringsfysiolog (kef) fra Universitet i Oslo og har derfor autorisasjon som helsepersonell. Kefer er eneste yrkesgruppe med autorisasjon innen ernæring. Til daglig jobber jeg som produktspesialist innen medisinsk ernæring i Nestlé Health Science og som skribent på Lommelegen.no. Dette er min personlige blogg og med mindre annet er merket reflekterer inneholdet mine personlige meninger. 

 

Jeg mener at et sunt kosthold ikke er så komplisert og kan oppnås for de fleste med vanlige matvarer og litt øvelse på kjøkkenet. Og det trengs fortsatt fokus på sunn mat, siden befolkningen blir tjukkere og tjukkere.

 

Følg med hvis du er lei av nye superkurer, ja-mat og nei-mat og superpulver, og bare vil leve sunt på en enkel måte! 

 

 

 

Alle kostholdsråd gitt på denne siden er generelle og vil fremme god helse for de fleste, med mindre de er omtalt i forbindelse med en spesifikk tilstand. Har du fått råd av lege, kef, eller annet helsepersonell som strider med det du leser på denne siden så følg rådene som er gitt spesielt til deg. 

 

 

 

© 2023 by Eskerud Ernæring. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round