Nyeste innlegg:

Not another nutrition blog...


Tenkter du kanskje. Men takk for at du kom innom likevel!

Så hvorfor skal internett besudles med enda en person som mener noe om ernæring? Holder det ikke med alle andre som allerede maser om grønne juicer, "raw til four", glutenfritt og alt du MÅ GJØRE for å ikke fucke kroppen din opp helt fullstendig?

Nei, det holder ikke. Det er et underskudd på fagpersoner som uttaler seg offentlig og særlig på ernæringsfeltet.

Jeg er lei av at kostholdsråd og myter uten rot i virkeligheten får stå uimotsagt overalt. Det er ikke ok at halve befolkningen (eller mer?) går rundt og er konstant forvirret om hva som er sunt. Jeg hører stadig folk si ting som: "I går var det sunt med frukt, i dag er jeg ikke helt sikker lenger", "tåler jeg egentlig melk?" "Blir jeg tynnere av å spise glutenfritt?"

Derfor ønsker jeg at denne bloggen skal bidra til mindre forvirring, et mer avslappet forhold til mat, oppklaring av myter og ikke minst inspirasjon til sunne valg.

Håper du vil følge med!

Jeg heter Mari Eskerud, er klinisk ernæringsfysiolog og dette er min blogg!

 

Her kan du lese kommentarer på aktuelle ernæringstemaer, artikler om gode kostholdsvaner og sunne matvarer. Kanskje blir du også inspirert til å spise sunnere! 

 

Så følg med hvis du er lei av superkurer som ikke er basert på vitenskap og bare vil ha sunt kosthold ved å spise helt vanlig mat som du finner på matbutikken. For det gjør jeg!

  • Twitter Clean Grey
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram Clean Grey

© 2023 by Eskerud Ernæring. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round