Nyeste innlegg:

Vårt superspennende prosjekt!


Du er ikke skikkelig blogger før du kan si at du «jobber på et hemmelig prosjekt du ikke kan fortelle om ennå» eller hva? Vel, det siste året har jeg og Cecilie Hauge Ågotnes jobbet og jobbet med et prosjekt vi endelig kan dele med alle!

Hvis du ikke kjenner til Cecilie så er hun forfatter av hele tre bøker om lavFODMAP-dietten. Hun holder foredrag om IBS, lavFODMAP og mestring på IBS-skoler på sykehus rundt om i landet. Hun er et fyrverkeri av ei dame med med store vyer og i overkant med pågangsmot, så når hun ringte meg og spurte om jeg ville jobbe med henne trengte jeg ikke lang betenkningstid!

Så……..vi har skrevet bok!!

Vi bor på hver vår siden av landet, men det har likevel gått overraskende bra å skrive bok sammen. I 2017 kan man tross alt gjøre ganske mye over internett! Samarbeidet har også fungert nesten overraskende bra. Jeg tror ikke det er mange som kan skrive bok sammen uten en eneste opphetet diskusjon!

Jeg har alltid tenkt at det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre en gang i fremtiden. Men jeg hadde aldri trodd at muligheten skulle dukke opp så raskt! Hvor mange førstegangsforfattere blir plutselig oppringt av en rutinert forfatter som vil ha dem med på et prosjekt liksom? Så tusen takk for det Cecilie!

Boken handler selvsagt om lavFODMAP-dietten. Cecilie har den praktiske erfaringen, mens jeg inntil nylig har jobbet fulltid på sykehus med veiledning av pasienter med IBS, rundt kosthold og spesielt lavFODMAP-dietten. Denne boken er naturligvis basert på vår kompetanse og vil dekke mange viktige aspekter ved IBS og lavFODMAP.

Vi gleder oss veldig til boken kommer på nyåret, og håper den vil falle i smak!

Jeg heter Mari Eskerud, er klinisk ernæringsfysiolog og dette er min blogg!

 

Her kan du lese kommentarer på aktuelle ernæringstemaer, artikler om gode kostholdsvaner og sunne matvarer. Kanskje blir du også inspirert til å spise sunnere! 

 

Så følg med hvis du er lei av superkurer som ikke er basert på vitenskap og bare vil ha sunt kosthold ved å spise helt vanlig mat som du finner på matbutikken. For det gjør jeg!

  • Twitter Clean Grey
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram Clean Grey

© 2023 by Eskerud Ernæring. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round