Nyeste innlegg:

Jeg er Monash-sertifisert!


For noen uker siden lanserte Monash University, som står bak lavFODMAP-dietten, et nettkurs i lavFODMAP for kliniske ernæringsfysiologer(dietitians). Kurset gir en grundig gjennomgang i teorien bak dietten, hvordan man kan veilede pasienter, hva man bør være oppmerksom på som behandler og en oppdatering på forskningen.

Jeg har jobbet med pasienter med IBS og veiledet i lavFODMAP på Lovisenberg Sykehus inntil jeg nylig byttet jobb. Derfor hadde jeg allerede før kurset god kontroll på dietten, men kurset ga en super gjennomgang for å få detaljene på plass. LavFODMAP-dietten utvikles stadig og det forskes på hvilke andre tilstander dietten kan være effektiv for. Derfor var dette kurset supert å ha i bagasjen.

Kurset er ganske omfattende og detaljert. Det inneholder 10 ulike moduler, hver med en test til slutt og avsluttes med en test som må gjøres på tid og bestås med en viss prosent riktige svar. Ganske omfattende opplegg altså! Men veldig gøy og lærerikt for en tarm- og FODMAP-nerd som meg selv!

Det blir superspennende å dele alt det nye lavFODMAP-materialet med dere i boken vår når den kommer i januar! Jeg tror dette kurset har bidratt til at at boken blir enda bedre og håper dere vil synes det samme :-)

Jeg heter Mari Eskerud, er klinisk ernæringsfysiolog og dette er min blogg!

 

Her kan du lese kommentarer på aktuelle ernæringstemaer, artikler om gode kostholdsvaner og sunne matvarer. Kanskje blir du også inspirert til å spise sunnere! 

 

Så følg med hvis du er lei av superkurer som ikke er basert på vitenskap og bare vil ha sunt kosthold ved å spise helt vanlig mat som du finner på matbutikken. For det gjør jeg!

  • Twitter Clean Grey
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram Clean Grey

© 2023 by Eskerud Ernæring. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round