Nyeste innlegg:

Jeg skriver for Lommelegen.no!

Nå har det vært stille lenge her på bloggen. Det er ikke bare fordi det er litt ekstra jobb å skrive innlegg der man faktisk må gjøre research, men også fordi jeg har fått en ny skrivejobb hos Lommelegen! Det er veldig gøy for meg, og gjør at flere kommer over det jeg skriver. Jeg håper å skrive saker som kan bidra til oppklaring av vanlige myter og misforståelser om ernæring, faktasaker om kosthold ved ulike sykdomstilstander og kanskje noen dagsaktuelle kommentarer på dietter og ernæringstemaer.

Så her er en oversikt over sakene jeg skrev på slutten av 2019, håper de faller i smak!

Myter om magnesiumtilskudd: trenger du det?

Tre trenddietter du ikke bør prøve.

IBS: Dette er irritabel tarmsykdom

Kosthold ved IBS

Kosthold ved urinsyregikt

Kosthold ved fibromyalgi

Jeg heter Mari Eskerud, er klinisk ernæringsfysiolog og dette er min blogg!

 

Her kan du lese kommentarer på aktuelle ernæringstemaer, artikler om gode kostholdsvaner og sunne matvarer. Kanskje blir du også inspirert til å spise sunnere! 

 

Så følg med hvis du er lei av superkurer som ikke er basert på vitenskap og bare vil ha sunt kosthold ved å spise helt vanlig mat som du finner på matbutikken. For det gjør jeg!

  • Twitter Clean Grey
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram Clean Grey

© 2023 by Eskerud Ernæring. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - svarte sirkelen
  • Twitter Round
  • Instagram Black Round